Grad za mlade, Novosti|

„Life is not about what other people see. It’s about the picture you have of yourself.“

Dramska skupina mladih Amaterskog kazališta Belišće, koja djeluje od 2018. godine, pod vodstvom profesorice Ljiljane Vučković, pripremila je novu, drugu po redu, predstavu na engleskom jeziku.

Premijeru predstave “Selfie”, u organizaciji Amaterskog kazališta Belišće i Centra za kulturu Sigmund Romberg, možete pogledati u petak, 11. veljače 2022. godine, s početkom u 20 sati u dvorani Centra.

U predstavi glume: Domagoj Lovošević, Ema Vujičić, Helena Slačanac, Laura Kupanovac, Leonarda Nago, Luka Kuhar, Nina Majdenić i Sofija Mihaljević.

Predstava “Selfie” nastala je prema tekstu Bradleyja Haywarda. Osam adolescenata suočava se s problemima koji su česti među mladima te ih na svojevrstan način pripremaju za budućnost. Likovi traže izlaz iz različitih situacija (rastava roditelja, opterećenost vlastitim izgledom i kilogramima, uspjeh u školi, nasilje, bolest, loše mišljenje o sebi i slično). Grupa dokumentira svoje probleme klik po klik – selfie projekcijama koje upotpunjuju samu radnju. Kroz predstavu pratimo kako likovi uče puno toga o sebi i o životu, kako se mijenjaju te na kraju shvate da bit nije u onome što drugi ljudi vide u nama nego je bitno pronaći i prihvatiti sebe onakvima kakvi jesmo.

Ulaz na predstavu je besplatan. Svoja mjesta možete rezervirati svakog radnog dana u vremenu od 7 do 15 sati na broj telefona 533-274, e-mail: ravnateljica@cks-romberg.hr te na Facebook stranici Centra za kulturu Sigmund Romberg. Predstava će se održati u skladu s epidemiološkim mjerama te je potrebno posjedovati COVID potvrdu.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content