Novosti|

Centar za kulturu Sigmund Romberg Belišće sa zadovoljstvom vas poziva na premijeru komedije “Agencija za spajanje parova Babe bez kočnica”. Praizvedba predstave, koju izvodi dobro poznata belišćanska skupina Babe bez kočnica, otvara 2. Mjesec komedije u Belišću u subotu, 24. rujna 2022. s početkom u 20 sati u dvorani Centra za kulturu.

Ova životna komedija nastala je gotovo preko noći, iz neobaveznih druženja članica skupine. Babe bez kočnica ne treba puno predstavljati – od 2009. godine svojim raznolikim nastupima šalju poruku da život i u zlatnoj dobi može biti veseo i kvalitetan. Voditeljica skupine, redateljica i autorica teksta predstave je Zdenka Zbanatski, a uz nju u predstavi još igraju Anica Puljek, Ana Mihaljević, Ankica Jelkić, Stanka Krznarić i Kaja Antolović. Šaptačica u predstavi je Nevenka Blažević, a inspicijentica Nada Kavicki.

Babe bez kočnica ovu predstavu posvećuju dragoj preminuloj članici Moriki Šimić.

Publiku očekuje dobra zabava i puno smijeha jer Babe bez kočnica pokazuju i dokazuju kako nikada nije kasno započeti glumačku karijeru.


Predstava se održava u suradnji s Centrom za kulturu Sigmund Romberg i Amaterskim kazalištem Belišće, a uz pokroviteljstvo Osječko-baranjske županije.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content