Novosti|

Drugi tjedan ovogodišnjeg Mjeseca hrvatske knjige u belišćanskoj knjižnici bio je prepun zanimljivih aktivnosti i završio je izuzetno ugodnim i poučnim književnim susretom.

Osječanka Anita Freimann, u četvrtak, 26. listopada 2017. godine u Gradskoj knjižnici i čitaonici Belišće, predstavila je svoju knjigu „Hrabrost na putu sreće“. Inače profesorica na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, Anita Freimann široj je javnosti poznata kao popularna doktorica sreće. Tu zanimljivu titulu dobila je zbog svog doktorskog rada na temu „Ekonomija sreće i izračun indeksa sreće Osječana“. Pišući o sreći svojih sugrađana Anita Freimann i sama je unijela velike promjene u svom životu pa je knjiga „Hrabrost na putu sreće“ njezina svojevrsna autobiografija i vodič za sve one koji žele živjeti kvalitetan život ispunjen srećom. Belišćanskoj publici, osim svoje knjige, predstavila je i Kristijana Husareka, dugogodišnjeg duhovnog savjetnika, s kojim organizira i održava brojna predavanja i radionice o tome kako postati i ostati sretan.

Na kraju ovoga susreta svi prisutni dobili su malene papiriće s inspirativnim i motivacijskim porukama, a zainteresirani su mogli i kupiti knjigu po promotivnoj cijeni.

U knjižnici se nastavljaju razne aktivnosti povodom Mjeseca hrvatske knjige sve do 15. studenoga 2017. godine, stoga knjižničarke pozivaju sve da i dalje prate Facebook stranicu knjižnice na kojoj se mogu saznati detaljne informacije o svim nadolazećim događanjima.

Tekst: Dijana Milišić-Zečević
Foto: Tin Lacković 

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content