Novosti|

Jučer su posjetitelji  Kazališne kavane Belišće uživali u prezentaciji novog romana Drage Hedla, intrigantnog naslova, Vrijeme seksa u doba nevinosti.
U predstavljanju romana, pod vodstvom Mate Jerkića, sudjelovali su Kristijan Vujičić (izdavačka kuća Ljevak), Željko Lončarić Žec te Dragan Milec. Za glazbeni program pobrinuo se Zvonimir Iveković, koji je uz zvuke Beatlesa sve goste poveo u vrijeme radnje upravo ovog romana.
Na samom početku, sve prisutne pozdravio je gradonačelnik grada Belišća, Dinko Burić, izrazivši zadovoljstvo što je upravo grad Belišće, odmah iza Zagreba, mjesto predstavljanja novog romana. Zahvalio je i samom autoru na još jednom djelu, čiji sadržaj može puno reći o samome čitatelju, ali i o književniku.
Kroz razgovor voditelja, autora i urednika otkriveni su detalji samog procesa nastajanja romana te dosadašnji novinarski i književni rad Drage Hedla.

Kako je život ponekad okrutan, kako bi bilo dobro vratiti se u točku od koje je sve pošlo krivo…kako se neke ljubavi vrate i nakon trideset godina, a neke nikada nismo niti imali… Posjetitelji su, uz vrlo zanimljivo vođenje prezentatora bili uvučeni u priču i zasigurno potaknuti da i sami bolje upoznaju lik i autora.

Roman Drage Hedla ”Vrijeme seksa u doba nevinosti”, kao i njegov prethodni ”Donjodravska obala”, posjetitelji su na predstavljanju mogli kupiti po vrlo povoljnoj cijeni.

Nakon predstavljanja romana uslijedilo je druženje uz domjenak pod pokroviteljstvom Grada Belišća.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content