Novosti|

U Gradskoj knjižnici i čitaonici Belišće nastavljaju se gostovanja poznatih hrvatskih pisaca, a posebno bogat program organiziran je tijekom obilježavanja Mjeseca hrvatske knjige.

Ovoga puta, u utorak, 7. studenoga 2023. godine, s početkom u 19 sati, u prostoru Palače Gutmann, Drago Hedl predstavit će svoje novo izdanje knjige Šutnja u izdanju Naklade Ljevak.

Prilika je to za sve da posjete ovu monumentalnu zgradu i otkriju zašto su knjige Drage Hedla toliko čitane te na koji se način trenutno snima nastavak serije Šutnja, dok u ovom trenutku završava druga sezona prikazivanja na Hrvatskoj radioteleviziji.

To je kriminalističko, dramska serija snimljena prema Osječkoj trilogiji poznatog pisca i novinara Drage Hedla iz Osijeka. Pošto je tema ozbiljna i bliska autoru, iz tog razloga je nagrađivani hrvatski redatelj svjetskoga glasa Dalibor Matanić odlučio snimiti ovu seriju koja je njegov najveći produkcijski projekt.

Autor Drago Hedl naveliko je poznat Belišćanima te će u utorak svi posjetitelji imati jedinstvenu priliku čuti sve detalje o novom izdanju knjige Šutnja.

Tekst: Gradska knjižnica i čitaonica Belišće
Foto: Tin Lacković

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content