Novosti|

Na poziv Udruge žena Satnice, Dječji dramski ansambl Amaterskog kazališta Belišće gostovao je u Satnici, u okviru programa Dana Općine Petrijevci, u petak 22. travnja 2022.

U gostoljubivoj atmosferi i pred brojnom publikom izvedena je predstava “Nezadovoljna bubamara”, koju je na pozornicu postavila voditeljica ansambla Sandra Glasovac. Ova predstava, svečanu premijeru doživjet će u četvrtak, 28. travnja 2022., u 18 sati u dvorani Centra za kulturu Sigmund Romberg.

Predstava je nastala prema istoimenom tekstu Sunčane Škrinjarić – iako prekrasna, mala bubamara nije zadovoljna svojim izgledom, zbog čega upada u razne zgode i nezgode. U predstavi glume mlade glumačke snage belišćanskog kazališta: Julijana Bajtl, Lucija Šušak, Sonja Majdenić, Patricia Katušić, Katja Zlojić, Gloria Popović, Emily Maras, Iva Huis i Gabriela Talić.

Ulaz na premijeru je besplatan. Svoja mjesta možete rezervirati svakog radnog dana u vremenu od 7 do 15 sati na broj telefona 533-274, e-mail: rezervacije@cks-romberg.hr te na Facebook stranici Centra za kulturu Sigmund Romberg.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content