Novosti|

Udruga djece i mladih s poteškoćama u razvoju „Zvono“, iz Belišća, u partnerstvu s Udrugom za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama „Jaglac“ iz Orahovice, Udrugom paraplegičara i tetraplegičara Osječko-baranjske županije iz Osijeka i Udruženjem „Baranja“ iz Luga u okviru projekta SOS-NET organizira edukaciju „Strateško planiranje/ Operativni plan/ Timski rad/ Upravljanje ljudskim resursima“.

Organizatori pozivaju organizacije civilnog društva koje se bave pružanjem neke od socijalnih usluga na području Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije da prijave svoje predstavnike za sudjelovanje na edukaciji.
Edukacija ukupno traje 5 dana: 2 dana/ Strateško planiranje/; 1 dan /Operativno planiranje/; 1 dan /Timski rad/; 1 dan / Upravljanje ljudskim resursima/.

Za sada je određen samo termin i lokacija prve dvodnevne edukacije:
Osijek- 08. i 09. prosinca 2015. godine u prostoru ZOO hotela, Sjevernodravska obala bb.

Trajanje edukacije je od 9 do 17 sati. Termini i lokacije preostale dvije radionice bit će određeni u dogovoru sa polaznicima edukacije. Prijave se primaju do 5. prosinca 2015. godine u 12 sati. Broj sudionika je ograničen, a lista sudionika će se definirati prema redoslijedu prijava. Prijavnicu je moguće preuzeti na web stranici Udruge „Zvono“ www.udrugazvono.hr, a prijave poslati na e-mail: zvono@os.t-com.hr.

Polaznici će po završetku edukacije dobiti potvrde o pohađanju.

Za dodatne informacije možete kontaktirati Jasnu Petrović na mob. 098/959-8845.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content