Novosti|

Povodom obilježavanja grada Belišća Europskim gradom sporta 2017. godine, Sportsko rekreacijski klub “Baraber Extreme Team” iz Belišća poziva na drugu sportsko-rekreativnu biciklijadu “Baraber jesensku biciklijadu”.

Prva sportsko-rekreativna biciklijada simboličkog naziva “Prva jesenska biciklijada” u organizaciji biciklističke sekcije SRK BARABER nastala je u cilju promocije BICIKLIZMA, DRUŽENJA I STVARANJA PRIJATELJSTAVA uz sport i rekreaciju na širem području gradova Belišća, Valpova, Osijeka, Donjeg Miholjca i šire.

Organizator: SRK “Baraber” iz Belišća

Partneri i pokrovitelji: Osječko-baranjska županija, Grad Belišće i Zajednica športskih udruga grada Belišća

Mjesto: Belišće, Gradska uprava

Datum: 1. listopada 2017.

Prijave: od 08,30 sati

Start: 10 sati

Trasa: relacija – ruta je dužine oko 45km, s tempom vožnje 20-22 km/h, a relacija kojom se vozi je Belišće (Gradska uprava) – Kitišanci – Vinogradci – Veliškovci – Marijanci -Harkanovci – Valpovo – Belišće (Restoran Fontana).

Što mi treba: ispravan bicikl (MTB ili CESTOVNI), kaciga radi vlastite sigurnosti, dobra volja, pozitivan duh i barem nešto odvoženih kilometara na biciklu.

Prijava i kotizacija:

Prijave: 1.– 24. rujna 2017.

 Sudionik se smatra prijavljenim kada:

– popuni pristupnicu na linku: http://baraber-extreme-team.com/biciklijada/Glavnaadd.php
– uplati kotizaciju u iznosu od 30 kn + 20 kn ukoliko želi majicu na:

Sportsko rekreacijski klub Baraber extreme team Belišće,
Bistrinačka 1, 31551 Belišće
Broj računa: HR92 2340 0091 1103 4467 2
Opis plaćanja: BJB2017 + ime i prezime osobe ili osobe za koju se uplaćuje

Startnina pokriva:
– organizaciju biciklijade
– okrjepa tokom i nakon biciklijade
– ručak nakon biciklijade
– majicu s logom biciklijade (ukoliko želi)

Pravila sudjelovanja:

Pravo nastupa imaju sve zdrave osobe, zaljubljenici u sport i rekreaciju.
Svi sudionici nastupaju na vlastitu odgovornost uz potpisanu izjavu odgovornosti.
Potpisivanje izjave odgovornosti sudionici se odriču mogućnosti prenošenja odgovornosti na organizatora utrke te potvrđuju svoje zdravstveno stanje i spremnost da završi utrku.
Prijavom na utrku sudionik je suglasan da organizator smije koristiti fotografije nastale za vrijeme, neposredno prije i poslije utrke za svoje interne potrebe i potrebe promocije događaja.
Sudionik je suglasan da organizator smije koristiti njegove osobne podatke za internu komunikaciju i u promocijske svrhe organizatora.

Što očekivati:

Prvenstveno dobru zabavu, sklapanje novih prijateljstava te klopu u Restoranu Fontana po završetku biciklijade. Vožnju po dva vozača u koloni kako biste živi i zdravi došli svojim kućama i mogli prepričati „frendovima“ kako je bilo super i da trebaju ići iduće godine.

TKO: svi zaljubljenici u sport i rekreaciju i oni koji to žele biti, ali nekako uvijek zapnu ispred PS-a, računala, TV-a ili na kauču. Svi sudionici sudjeluju na vlastitu odgovornost uz potpisanu izjavu odgovornosti. Mlađi od 18 godina mogu sudjelovati samo uz potpisanu izjavu odgovornosti roditelja. Potpisivanje izjave odgovornosti sudionici se odriču mogućnosti prenošenja odgovornosti na organizatora utrke te potvrđuju svoje zdravstveno stanje i spremnost da završi utrku. (hoćeš staviti da minimalno trebaju imati 16 godina?) ZAŠTO: Zato što možete promijeniti svoju svakodnevicu i u društvu provesti vrijeme na biciklu i napraviti nešto korisno za svoje zdravlje, zato što ćete se nakon biciklijade osjećati bogatijim za jedno novo iskustvo i nova lica u svom životu, zato što dok će ostali samo objavljivati „Hello October“ fotke na društvenim mrežama vi ćete imati svoju vlastitu sliku. Svakako vam želimo napomenuti da prijavom na biciklijadu sudionici su suglasni da organizator smije koristiti fotografije nastale za vrijeme, neposredno prije i poslije biciklijade za svoje interne potrebe i potrebe promocije događaja.

Za ostale informacije: Angel Milišić-Zečević 098635193

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content