Novosti|

U petak, 17. listopada 2014. predsjednik ZŠU Milan Zamaklar u nazočnosti predsjednika Kajak Kluba Belišća Stjepana Krznarić i kategoriziranih sportaša potpisali su stipendijske ugovore između ZŠU Grada Belišća i vrhunskih sportaša. Potpisivanju ugovora nazočan je bio i  zamjenik gradonačelnika grada Belišća Domagoj Varžić koji im je tom prigodom čestitao na ostvarenim sportskim uspjesima.

Sportaši koji su potpisali ugovor o stipendiji u trećoj kategoriji su: Dino Magušić, Branimir Ljutak, Petar Ivić, Denis Habus, Marko Jelkić i Maja Sudar, a sportaši četvrte kategorije su Matea Jelkić i Matija Vincetić. Odlukom IO ZŠU grada Belišća visine stipendija su ostale nepromjenjene, za treću kategoriju u iznosu od 300,00 kn, a za četvrtu kategoriju u iznosu od 200,00 kn i kategorizirani sportaši će ih dobivati slijedećih deset mjeseci.

S nekoliko riječi prisutnima se obratio i predsjednik Kajak Kluba Belišće Stjepan Krznarić koji je istaknuo kako se vidi trend napretka u određenim kategorijama i kako je ovaj istaknuti projekt stipendiranja vrhunskih sportaša ZŠU-a grada Belišća jedan od rijetkih u Republici Hrvatskoj.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content