Novosti|

U petak, 22. prosinca 2017. godine, u prostorijama Male vijećnice Osječko-baranjske županije upriličeno je potpisivanje sporazuma o provedbi projekta “Školski obrok za sve”.

Tom prigodom, zamjenik gradonačelnika Domagoj Varžić potpisao je dva sporazuma kojim će Grad Belišće i Osječko-baranjska županija financirati jedan školski obrok dnevno za sve učenike koji imaju prebivalište i boravište na području grada Belišća, a polaze Osnovnu školu Ivana Kukuljevića Belišće i Osnovnu školu Matije Petra Katančića Valpovo. Grad Belišće sudjeluje u sufinanciranju s 15% sredstava, dok ostatak pokriva Osječko-baranjska županija.

Sporazum se sklapa za razdoblje od 1. siječnja do 31. prosinca 2018. godine, odnosno za drugo polugodište školske godine 2017./2018. i prvo polugodište školske godine 2018./2019. godine, a primjenjuje se od 1. siječnja 2018. godine.

Zahvaljujući ovom projektu, svi belišćanski osnovnoškolci imat će osiguranu školsku užinu, a Grad Belišće u svome Proračunu za tu namjenu osigurao je sredstva u iznosu od 100.000 kn.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content