Zaželi|

SILVA JOVANOVIĆ // Udana sam i imam troje djece. S poslovima koje sada obavljam nemam problema jer sam i radila na poslovima održavanja i čišćenja, a također imam iskustva u vođenju brige o starijim osobama. Brinula sam se o majci, svekru i svekrvi, što me pripremilo za sve ono što me može očekivati u projektu Još jednom zaželi. Budući da njih više nema s nama, uživam nastaviti raditi kao gerontodomaćica.

SUZANA ZDUNIĆ // Komunikativna sam osoba, volontiram u zajednici Vjera i svjetlo (osobe s posebnim potrebama, pri crkvi). Volim radove oko kuće, a iznad svega svoj vrt s ružama. Bila sam u radnom odnosu nepunih 30 godina, a sada kroz projekt Još jednom zaželi doprinosim zajednici i pomažem starijima i nemoćnima. Isto tako ostvarujem si uvjete za mirovinu.

ROMANA ZAKE // Iz osobnog iskustva u radu sa starijim osobama smatram da je ovaj projekt hvalevrijedan zbog poboljšanja kvalitete života starijih i nemoćnih osoba. Jako je dobro organiziran na opće zadovoljstvo korisnika i cijele zajednice. Nadam se da će ovaj projekt u trajanju od dvije godine biti produžen zbog svojih rezultata u podizanju kvalitete života u zajednici.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content