Novosti|

SNJEŽANA BOSANAC // Završila sam srednju školu za kemijskog tehničara u Valpovu. Do početka Domovinskog rata radila sam u Kombinatu, a poslije kao krojačica. Osam mjeseci radila sam preko projekta Zaželi – program aktivacije u lokalnoj zajednici, što mi se svidjelo. Kako sam duže vremena nezaposlena, ponovno sam se prijavila na taj program. Ostvaruju se nova prijateljstva, lijepo se družim s korisnicima. Osjećam se korisno i ispunjeno obavljajući human posao.

ŠTEFICA BELOŠEVIĆ // Jako sam sretna što sam dobila priliku biti dio projekta Još jednom zaželi. Taj projekt za mene osobno znači bolju egzistenciju tijekom dvije godine i sreću što ću bar djelomično olakšati život svojim korisnicima u tom razdoblju.

ZVEZDANA JELKIĆ // Drago mi je što radim kao gerontodomaćica i pomažem starijima. Radila sam samo pet godina i morala prekinuti radni odnos zbog bolesnog supruga i svekrve. Sada sam ostala sama sa suprugom, djece nemamo, a živimo od njegove mirovine pa nam je zaposlenje u projektu donijelo samo dobre stvari.

ŽELJKA BALOG // Volim pomagati ljudima, pogotovo onima u potrebi, pa mi je drago što sam se prijavila za posao gerontodomaćice. Završila sam osnovnu školu i radila samo u javnim radovima, stoga mi je i zbog sebe i zbog svojih četvero korisnika drago što sam primljena u ovaj projekt.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content