Novosti|

U subotu, 8. veljače 2020. godine, održana je već tradicionalna pokladna zabava u Etno selu Bocanjevci. Pokladno ludilo je i ovoga puta oduševilo sve sretnike koji su uspjeli domoći ulaznica za ovu večer.

Tradicionalna kuhinja, bogata ponuda pića, mnoštvo domišljatih maski i odlična atmosfera uz tamburaški sastav Čuvari noći bili su uzrok da je većina gostiju dočekala svitanje zore u Bocanjevcima.

I ove je godine organizator, KUD “Šokadija” Bocanjevci uz podršku brojnih sponzora, pripremio bogate nagrade pa su tako troje najsretnijih osvojili vikend u Orahovici, LCD TV te sedmodnevno ljetovanje u Tribunju.

Koliki je interes bio za ovaj događaj dovoljno govori činjenica da ni dvostruko veći kapacitet doma u Bocanjevcima ne bi bio dovoljan za sve zainteresirane, unatoč tome što se zabava nije najavljivala na niti jednom glasilu upravo zbog kapaciteta prostora.

Po tradiciji, KUD “Šokadija” Bocanjevci sav prihod od pokladne zabave redovito usmjerava za obnovu nošnji, a sada se nakon još jednog uspješno odrađenog događaja mogu mirno posvetiti novim aktivnostima kojih ni u ovoj godini neće nedostajati.

Bojan Vuksanić

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content