Novosti|

Poduzetnički centar Belišće postao novi član hrvatske udruge konzultanata lokalne i područne (regionalne) samouprave – HUKON. Na zadnjoj sjednici upravnog odbora HUKON-a održanoj u svibnju 2011., prihvaćen je zahtjev za članstvo kojI je podnešen od strane Poduzetničkog centra Belišće te je Centar uveden u registar redovnih članova.

Hrvatska udruga konzultanata lokalne i područne samouprave (HUKON) ima za primarni cilj kontinuirano promicanje zajedničkih interesa svojih članova i predstavnika lokalne samouprave te razvijanje konzultantskih usluga u područjima važnim za lokalnu samoupravu. HUKON pružanjem konzultantskih usluga preko svojih članova stvara uvjete za bolju i kvalitetniju uslugu jedinica lokalne samouprave prema građanima te na taj način potiče razvoj civilnog sektora.

Udruga će stručnim usavršavanjem konzultanata i suradnjom sa županijama, gradovima, općinama i drugim asocijacijama srodnog područja interesa ostvarivati veću efikasnost lokalne samouprave, odnosno bolje upravljanje njihovim vlastitim financijama, imovinom, gospodarskim razvojem, informacijama, ali i uspješniju i transparentniju suradnju s građanima.

Ovim stupanjem u članstvo HUKON-a, Poduzetnički centar Belišće ostvario je pravo na niz pogodnosti i podrške u odnosu na korištenje i pružanje konzultantskih usluga te na taj način poboljšao obim i kvalitetu podrške koju svi oni koji se obrate za pomoć u Poduzetnički centar Belišće mogu dobiti.

O HUKON-u možete više saznati na njihovoj stranici www.hukon.hr .

Za tehničku pomoć ili partnerstvo obratite se u Poduzetnički centar Belišće na telefone: 031 400 628/606 ili elektronskim putem na: poduzetnički.centar.belisce@os.t-com.hr

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content