Novosti|

Vatrogasna zajednica grada Belišća dana 21. prosinca 2016. godine održala je svoju redovnu sjednicu Upravnog odbora, Zapovjedništva i Nadzornog odbora, gdje su u prvom dijelo donesene određene odluke i zaključci protrebni za daljnje aktivnosti u VZG Belišće.

U drugom dijelu sjednice obavljena je primopredaja vatrogasne opreme koja je kupljena od strane Vatrogasne zajednice grada Belišće iz namjenskih sredstava predviđenih Planom nabavke vatrogasne opreme za potrebe vatrogasnih postrojbi i Planom financiranja VZG Belišće i proračuna Grada Belišće za 2016. godinu.

Tom prigodom zamjenica gradonačelnika Belišća Ljerka Vučković i predsjednik VZG Belišće Nikica Mužević uručili su predstavnicima DVD-a s područja VZG Belišće komplete od 10 vatrogasnih kaciga za otvoreni prostor, a DVD-ma Veliškovci i Bistrinci dodatno 6 kombinezona za otvoreni prostor.

U sklopu višegodišnjeg programa opremanja ostalih vatrogasnih postrojbi na području Osječko-baranjske županije, predsjednik Vatrogasne zajednice osječko-baranjske županije Nikica Mužević uručio je po 6 kompleta (dvodjelo odijelo za otvoreni prostor i kaciga) predstavnicima Dobrovoljnih vatrogasnih društava Gat i Vinogradci.

Na kraju, predsjednik VZG Nikica Mužević i zapovjednik VZG Dubravko Čovčić obratili su se prisutnima čestitajući im nadolazeće božićne i novogodišnje blagdane sa željom za mnogo uspjeha u vatrogasnim aktivnostima te osobne sreće i zdravlja u 2017. godini.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content