Novosti|

Obavještavaju se roditelji učenika osnovnih škola s prebivalištem na području Grada Belišća da će se od 2. do 4. rujna 2019. u Gradskoj upravi grada Belišća od 9 do 17 sati dijeliti dopunska i pomoćna nastavna sredstva (radne bilježnice za obvezne i izborne predmete, zbirke zadataka, likovne mape, atlasi,kutije za tehničku kulturu) za učenike osnovnih škola i to prema sljedećem rasporedu:

– udžbenici koji su naručeni u knjižari Svijet Valpovo – 2. rujna 2019.

– udžbenici koji su naručeni u knjižari Brošura Belišće – 3. i 4. rujna 2019.

Naglašavamo kako su svi roditelji koji ostvaruju pravo na jednokratnu pomoć za nabavu dopunskih i pomoćnih nastavnih sredstava obvezni sa sobom ponijeti osobnu iskaznicu i podatak o OIB-u.

Roditelji koji su kupili dopunska i pomoćna nastavna sredstva u knjižarama koje nisu navedene, kao i putem interneta ili na drugi način, osim osobne iskaznice i OIB-a dužni su predočiti i račun, a novac mogu podići od 2. do 4. rujna 2019. godine, od 9 do 17 sati.

Vlada Republike Hrvatske osigurat će dopunska i pomoćna nastavna sredstva za učenike kućanstva koje je do 31. kolovoza 2019. godine utvrđeno kao korisnik zajamčene minimalne naknade. Zahtjev, uz koji treba priložiti potvrdu o upisu u razred koji dijete pohađa, podnosi se u Centru za socijalnu skrb Valpovo najkasnije do 30. rujna 2019. te će ovi učenici naknadno dobiti dopunska i pomoćna nastavna sredstva o čemu će biti pravovremeno obaviješteni.

 

 

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content