Novosti|

Belišćanske mažoretkinje su u subotu, 21. travnja 2018. godine, uz potporu Grada Belišća i Turističke zajednice grada Belišća sudjelovale na natjecanju „Prvi korak“ u Vinkovcima gdje su ostvarile zapažene rezultate.

„Prvi korak“ je natjecanje za sve mažoretkinje u dobi od 4 do 9 godina koje se sudcima predstavljaju u koreografiji zadanoj od strane Hrvatskog mažoret saveza. U natjecanju je sudjelovalo oko 70 mažoretkinja iz 7 timova iz Daruvara, Đakova, Našica, Bjelovara, Grubišnog Polja, Vinkovaca i Belišća.

Belišćanske mažoretkinje, pod vodstvom trenerice Irene Fešiš, predstavljale su 6 mažoretkinja  koje su se u proteklom razdoblju intenzivno pripremale za ovo natjecanje. Osvojile su 1 brončanu i 5 zlatnih medalja.

Klara Čakalić – brončana medalja,  Luna Kolarić – zlatna medalja,  Mia Kuhar – zlatna medalja, Lana Marjanović  – zlatna medalja, Iva Petrović – zlatna medalja i Nera Torjanac – zlatna medalja.

Natjecanje je kod djece izazvalo mnogo uzbuđenja jer im je to  bio prvi nastup takve vrste, a bile su praćene i velikom podrškom navijača. Predstaviti se u najboljem svijetlu bila je misao vodilja koju su naše djevojčice s ponosom i ostvarile.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content