Novosti|

Grad Belišće i njegovih osam prigradskih naselja od svibnja ove godine bogatije je za deset pametnih klupa Steora. Time je Belišće postalo prvi grad u Hrvatskoj i svijetu koji je postavio toliki broj Steora pametnih klupa te omogućio svojim građanima i posjetiteljima korištenje besplatnog interneta i punjenje mobilnih uređaja. Ukupna je vrijednost investicije 154.000 kn s PDV-om, a tim potezom Grad Belišće želi stvoriti uvjete za kvalitetniji život stanovnika Belišća i okolnih naselja, približiti se koncepciji pametnih gradova budućnosti te poduprijeti inovativne hrvatske proizvode. Pametne klupe dodatno uljepšavaju Belišće i njegova naselja te su već postale omiljeno okupljalište svih uzrasta.

Iz Gradske uprave obavještavaju sve stanovnike kako su internet na svakoj pametnoj klupi povećali na čak 300 GB mjesečno, što omogućuje svim korisnicima neometano korištenje interneta svakoga dana uz ostale pogodnosti koje klupa pruža.

Klupe Steora, najnaprednije inteligentne klupe na tržištu, samostalno je osmislila, dizajnirala i proizvela solinska tvrtka Include. Osim što su energetski potpuno neovisne, klupe mjere kvalitetu zraka, hlade sjedeću površinu koja je izložena suncu, a navečer pružaju ugodno osvjetljenje.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content