Novosti, Novosti iz života udruga|

Svi zainteresirani građani mogu od 5. prosinca 2023. vidjeti klupsku izložbu Fotokluba Valpovo pod nazivom „2023. U OBJEKTIVU FOTOKLUBA VALPOVO“. Izložba je postavljena u Gradskoj knjižnici i čitaonici Valpovo.

Tema izložbe: „2023. U OBJEKTIVU FOTOKLUBA VALPOVO“ – naziv teme govori sam za sebe: sve što su marljivi članovi našeg fotokluba zabilježili tijekom godine u raznim prilikama, neprilikama, putovanjima, događajima i manifestacijama može se pronaći u velikoj godišnjoj kolekciji. Ipak, odabrano je za ovu priliku tek mali dio te kolekcije s kojim namjeravamo svoj rad prezentirati ove godine široj publici.

Sve fotografske tehnike bile su dopuštene (color, BW, obrađene fotografije). Na natječaj se moglo poslati do 25 fotografije snimljenih FOTOAPARATOM. Fotografije su morale biti dostavljene u JPEG formatu, minimalne kvalitete 2400 pixela po dužoj strani fotografije. Izbor fotografija obavljen je 17. listopada 2023. Povjerenstvo za izbor fotografija je pred sobom imala 325 fotografiju od 13 autora, a od njih je izabrala 26 fotografija koje su printane na forexu 5 mm, dimenzije 72 x 50 cm.

Izložene fotografije možete vidjeti i na web stranici Fotokluba Valpovo.

Goran Kupčerić

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content