Novosti|

U Muzeju Belišće i ove će godine biti obilježen Međunarodni dan muzeja, 18. svibnja, koji se ove godine obilježava pod krilaticom Muzeji i sjećanje/predmeti pričaju tvoju priču. Tim povodom pozivamo Belišćane da donesu (bilo da ih poklone ili posude za izložbu) u muzej stare fotografije i predmete koji „pričaju priču o Belišću“ tj. o povijesti tvrtke, naselja i stanovnika.

Podsjećamo, radno vrijeme Muzeja „Belišće“ je utorkom i četvrtkom od 9 do 12 sati, ali svi organizirani posjeti mogu biti i u nekom drugom terminu uz prethodnu najavu. Budući da obilježavamo Međunarodni dan muzeja, ovoga tjedna se ulaznice neće naplaćivati.

U muzeju se kao promidžbeni materijal po pristupačnim cijenama mogu kupiti Zbornik 1,2 i 3, stare razglednice Belišća, Belišće na razglednicama, Vodič muzeja i galerija istočne Hrvatske, Kronika o glazbenoj i dramskoj djelatnosti u Belišću 1890.-1990. Dragutina Gibičara, a odnedavno je ponuda obogaćena šalicama s motivima starog Belišća i suvenirima iz radionica Udruge „Zvono“.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content