Novosti|

Mjesec komedije u Centru za kulturu Sigmund Romberg u Belišću, započeo je rasprodanom predstavom “Zaboravi Hollywood” autora Mire Gavrana. Iskusni glumci Teatra Gavran, Željko Königsknecht i Jakov Gavran, a u predstavi Gabrijel i Matej, sjajno su ogolili pred gledateljima glumački poziv, a još bolje prikazali svima dobro poznate ljudske osobine poput ljubomore, taštine, zavisti, mladenačkog zanosa i naivnosti. Vrsnim komičarima nije bilo teško nasmijati publiku, ali i prikazati svu težinu poziva kojim se bave, u zemlji u kojoj često nedostaje novca za umjetnost i umjetnike. Otuda upravo i proizlazi surovo tezgarenje kakvo nam je sjajno dočarao nadahnuti dvojac Teatra Gavran.

Mjesec komedije nastavlja se u nedjelju, 29. rujna, u 20 sati, predstavom “Tri treća tromjesečja” u izvedbi Gradskog kazališta “Joza Ivakić” iz Vinkovaca.

Svoje ulaznice, po cijeni od 20 kuna, možete rezervirati u Centru za kulturu Sigmund Romberg radnim danom od 7 do 15 sati, na telefon 533-274, e-mail ravnateljica@cks-romberg.hr ili na Facebook stranici Centra.

Ravnateljica CK Sigmund Romberg Tea Kozina, mag.prim.educ.

 

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content