Novosti|

Likovna udruga „Bel-Art“ već desetak godinu održava likovne radionice u koje su uključeni učenici osnovne škole, a sa svrhom popularizacije likovne umjetnosti i kreativnog izražavanja.

Ova likovna radionica odvija se u sklopu projekata LU „Bel-Art“ i partnera u projektu OŠ „Ivan Kukuljević“ Belišće, „Mala ruka-Velika slika“, na temelju natječaja , kojeg je raspisao i nakon potpisivanja ugovora, financirao Grad Belišće, kojima se i ovaj put zahvaljujemo.

Tradicionalno krajem školske godine mali polaznici likovnih radionica izlažu svoje radove u holu osnovne škole „Ivan Kukuljević“ Belišće, Ove godine predstavilo se 14 polaznika likovnih radionica, koji su izložili 30-ak radova u raznim likovnim tehnikama: olovci, akvarelu i pastelu. Radionice su vodili članovi LU Bel-Art : Ivan Vajda i Antun Sabo, uz pomoć i povremenu asistenciju i drugih članova Udruge.

Na kraju ove školske godine mali polaznici likovnih radionica dobili su i priznanja za sudjelovanje u radionicama i prigodne radne mape za arhiviranje nastalih radova.

Polaznici, uglavnom učenici četvrtih razreda osnovne škole, izrazili su želju za nastavak pohađanja likovnih radionica početkom slijedeće školske godine, što je prihvaćeno na obostrano zadovoljstvo.

Foto: Tin Lacković

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content