Novosti|

U subotu dana 7. travnja u organizaciji Turističke zajednice grada Belišća i programa „Pomoć u kući“, 7. put za redom održana je tradicionalna manifestacija pod nazivom „Gnijezdo s 1000 pisanica“ ispred ljetne pozornice u Belišću. Sudjelovalo je 19 izlagača koji su na štandovima promovirali i prodavali svoje proizvode, rukotvorine, slastice i sl. vezane uglavnom za obilježavanje Uskrsnih blagdana i proljeća.

U organizaciji članova udruge za uzgoj malih životinja održana je izložba malih životinja, na kojoj su podijeljeni živi zečići. Otvorenju je nazočio gradonačelnik grada Belišća Zvonko Borić koji je pozdravio sve sudionike i posjetitelje, a nakon toga su nastupila djeca iz dječjeg vrtića „Maslačak“, najmlađa folklorna skupina KUD-a „Šokadija“ Bocanjevci, te gitaristica Danijela Grgurić s kćerkom.

Otkrivanje gnijezda s 1000 pisanica na radost najmlađih uveličali su članovi Moto kluba „2 grada“ odjeveni u zečeve, koji su djeci ujedno dijelili slatkiše. Troje sretnika koji su uspjeli pronaći označena jaja između tisuću ostalih, prigodno su nagrađeni, dok je nagrada za najuređeniji štand pripala gđi. Ruži Salijević.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content