Novosti|

U sklopu projekta udruge „Zvono“ Volunteer New Deal koji sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske, prošli tjedan održane su dvije interaktivne radionice čiji su domaćini bili udruga „Ne zaboravi“ iz Tiborjanaca i Crveni križ Donji Miholjac.

Na radionicama su sudjelovali inkluzivni volonterski timovi, radni instruktori te članovi udruge „Ne zaboravi“ i umirovljenice pri Crvenom križu.

Prilikom druženja s udrugom u Tiborjancima volonterski timovi imali su priliku vidjeti čime se sve udruga „Ne zaboravi” bavi te kako izgledaju njihovi proizvodi. Nakon kratkog upoznavanja s udrugom sudionici su i sami imali priliku izrađivati razne figure i proizvode uz podršku radnih instruktora.

U Donjem Miholjcu članove udruge „Zvono“ ugostio je Crveni križ sa svojim umirovljenicama koje se svakodnevno sastaju, druže, pjevaju i izrađuju razne ručne radove i druge proizvode koje potom na prigodnim događanjima prodaju. Volonterski timovi imali su priliku slušati nastup zbora umirovljnica, a nakon službenog dijela svi sudionici uključili su se u pjevanje, druženje i izrađivanje prigodnih poklona.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content