Novosti|

Unatoč lošim vremenskim uvjetima, Klub pustolovnih sportova “Baraber Extreme Team” iz Belišća u suradnji sa Zajednicom sportskih udruga grada Belišća i Savjetom mladih grada Belišća, organizirali su danas revijalnu utrku pod nazivom “Belišćanski cener”.

Utrka je bila organizirana povodom završetka radova na izgradnji kružnih tokova i pješačko-biciklističke staze do mosta na rijeci Dravi. Na utrci je sudjelovalo dvadeset dvoje natjecatelja na 10 kilometara te četrnaest na 5 kilometara.

Start utrke bio je kod Kajak kluba u Belišću koja se nastavila pješačko-biciklističkom stazom do kružnih tokova kod Stanice za tehnički pregled i Gradske uprave (za utrku od 5 km povratak istom tom stazom do Kajak kluba u Belišću), zatim preko mosta na rijeci Dravi do spomenika poginulim pripadnicima 107. brigade HV u Baranji i povratak do Kajak kluba u Belišću.

Sve sudionike i organizatore utrke prije starta pozdravio je zamjenik gradonačelnika Domagoj Varžić te im zahvalio na sudjelovanju i poželio uspjeh u natjecanju.

U utrci na pet kilometara, u konkurenciji žena do 30 godina, pobijedila je Mateja Vešligaj, a za žene iznad 30 godina prva je bila Ana Kaptalan. Među muškarcima ispod 30 godina pobjednik je bio Branimir Ljutka, a iznad 30 godina Danijel Srb.

Na deset kilometara u konkurenciji žena ispod 30 godina, pobjednica je bila Helena Vonić, a među ženama iznad 30 godina Snježana Srb. U konkurenciji muških do 30 godina pobjedu je odnio Ivan Ilija, a među starijima muškarcima pobjednik je bio Branimir Morman.

Priznanja su dobili i najmlađi natjecatelj Luka Rakipović te najstariji Pavo Ištoković.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content