Novosti|

U petak, 12. srpnja 2019. godine u sklopu ljetne manifestacije “Mali grad – veliki ljetni doživljaj” na belišćanskom bazenu održane su tradicionalne “Igre na vodi”.

Organizatori su manifestacije Grad Belišće, Turistička zajednica grada Belišća, Zajednica športskih udruga grada Belišća i Sportsko rekreacijski klub “Baraber extreme team”, a suorganizator Kombel d.o.o.

Voditelj programa bio je Mirko Fodor, a za dobar glazbeni ugođaj bio je zadužen “Trend acoustic band”.

Na početku programa sve posjetitelje i sudionike pozdravila je zamjenica gradonačelnika grada Belišća Ljerka Vučković koja je ujedno i otvorila ovogodišnje “Igre na vodi”.

U zabavnom dijelu programa nastupile su kadetkinje Belišćanskih mažoretkinja koje su svojom koreografijom oduševile sve prisutne posjetitelje.

U natjecateljskom dijelu sudjelovalo je 5 ekipa iz Belišća, Valpova, Donjeg Miholjca, Đakova i Našica. Ekipama nije bilo ni malo lako jer su trebale savladati čak 5 igara koje su s posebnom pažnjom za njih osmislili članovi Sportsko rekreacijskog kluba “Baraber Extreme Team” i na taj način im malo otežali dolazak do pobjede. Kako bi natjecatelji poštivali sva pravila igara brinuli su suci Tea Galić i Ivan Orešković.

Organizator je i za posjetitelje pripremio jednu igru gdje su oni najhrabriji i najspretniji osvojili vrijedne nagrade tvrtke Kombel d.o.o., a belišćanski je muzej osigurao dodatne nagrade onima koji su točno odgovorili na postavljena pitanja vezana uz bazen Belišće i manifestaciju “Igre na vodi”.

Kao najbolja se ipak pokazala ekipa iz Đakova osvojivši prvo mjesto, dok je drugo mjesto osvojila ekipa iz Belišća, a treće mjesto ekipa iz Valpova.

Na kraju programa zamjenica gradonačelnika zahvalila je svima na sudjelovanju i uručila svim ekipama zahvalnice, a najbolje plasiranima pehare i priznanja.

Tijekom cijelog programa posjetitelji su mogli razgledati bogatu ponudu raznih domaćih izlagača.

Nakon napetog natjecateljskog dijela organizatori su osigurali za sve sudionike slavonski čobanac koji su pripremili članovi udruge “Kotličari” Belišće.

Tekst: Mirjana Klen,Turistička zajednica grada Belišća
Foto: Tin Lacković

 

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content