Novosti|

U petak, 28. siječnja 2020. godine, u Društvenom domu u Vinogradcima, održana je redovna godišnja izvještajna skupština Udruge umirovljenika unutarnjih poslova Osijek-Podružnica Belišće.

Predsjednik udruge Ivica Igrec podsjetio je članove, ali i druge prisutne, među kojima je bio i zamjenik gradonačelnika Domagoj Varžić, na najvažnije aktivnosti i događanja tijekom protekle godine.

Već je iz prijašnjih godina poznato da je ova udruga među najaaktivnijim udrugama umirovljenih policajaca na širem području, a i u 2019. godini redovno su sudjelovali u obilježavanju značajnih datuma i događaja u lokalnoj sredini te se odazivali na pozive prijateljskih udruga. Umirovljeni belišćanski policajci mogli su se vidjeti i na manifestacijama poput Gastrofesta, sudjelovali su kao dio osiguranja važnih događanja u sklopu obilježavanja Dana grada Belišća, uputili su se na hodočašće Gospi u Aljmaš, te su u svemu što su radili, služili na čast Ministarstva unutarnjih poslova, Policijske postaje Belišće, ali i Grada Belišća. Zbog svih njihovih aktivnosti i zbog stalnog uključivanja u sva događanja u lokalnoj zajednici, prema Policijskoj upravi osječko-baranjskoj bit će upućena inicijativa za dodjelu priznanja kao najaaktivnijoj udruzi umirovljenih policajaca na području naše županije, a povodom Dana policije koji se obilježava 29. rujna.

Monika Đogaš, Gradski radio Belišće
Fotografije: Zaim Saljiji

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content