Novosti, Slavonski New Deal|

Druga radionica iz ciklusa poslovnih edukacija u sklopu projekta Slavonski “New Deal” – prekvalifikacijom i edukacijom u agraru do samozapošljavanja financiran EU sredstvima, održana je dana 13. lipnja 2019. godine.

Na radionici je 40-ak sudionika dobilo informacije o “računovodstvu za početnike” kao i prezentaciju kako napraviti poslovni plan ukoliko planiraju započeti s realizacijom vlastite poduzetničke ideje. Cilj radionice bio je stjecanje osnovnih znanja o poduzetništvu od strane nezaposlenih osoba kao ciljane skupine projekta.

Podsjetimo, nositelj EU projekta Slavonski “New Deal” je Grad Belišće, a partneri na projektu su Lokalna razvojna agencija Grada Belišća, Kombel d.o.o. i Općina Bizovac. Ukupna vrijednost projekta iznosi 728.918,77 kuna, a isti je nastao s ciljem poticanja gospodarskog rasta i razvoja lokalne zajednice. Projektom želimo doprinijeti u jačanju ljudskih potencijala u skladu s lokalnim potrebama na tržištu rada te poboljšati kvalitetu života u lokalnim zajednicama.

Ciklus edukacija u sklopu predmetnog projekta nastavlja se već  3. srpnja 2019. godine kada će se održati dvodnevna radionica pod nazivom “Kako do bespovratnih sredstava”. Predavanja će održati direktor Lokalne razvojne agencije Grada Belišća Mario Marolin, mag. iur i projekt menadžer. Edukativna radionica održat će se u Velikoj vijećnici grada Belišća na adresi Vijenac dr. Franje Tuđmana 1, Belišće, s početkom u 10 sati.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane za sudjelovanje na radionici, a možete se prijaviti putem e-maila stela.brezovec@lra-belisce.hr ili osobno u Lokalnoj razvojnoj agenciji Grada Belišća d.o.o., svakim radnim danom od 7 do 15 sati na adresi Željeznička 10/a Belišće (Poduzetnički inkubator Polet Belišće).

Lokalna razvojna agencija Grada Belišća

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content