Novosti|

Morskom radionicom započeo je ciklus ljetnih radionica u Gradskoj knjižnici i čitaonici Belišće i to u četvrtak, 7. srpnja 2016. godine. Bila je to radionica na kojoj su svi osnovnoškolci naučili kako napraviti sliku od salvete s morskim motivom te nezaobilaznih morskih kamenčića, školjki i puževa. Na radionici je bilo ukupno dvanaestero učenika od nižih do viših razreda osnovne škole, a kako to sve napraviti, pokazala je voditeljica radionice knjižničarka Jasna Andrišić.

I za ovu radionicu vladalo je veliko zanimanje i sva mjesta popunila su se za nekoliko sati, tako da će se ista radionica, samo s drugom grupom učenika, ponoviti za tjedan dana. Sva mjesta su i za tu radionicu već popunjena, što govori o iznimnoj zainteresiranosti za ovakav vid provođenja slobodnog vremena u ljetnim mjesecima.

Gradska knjižnica poziva sve zainteresirane učenike da prate sve obavijesti s njihove facebook stranice, kao i obavijesti na stranici grada Belišća, o budućim kreativnim aktivnostima u njihovu prostoru.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content