Novosti|

Dana 30. lipnja 2016. godine tvrtka Harburg-Freudenberger Belišće d.o.o. sudjelovala je prvi put na poslovnoj utrci B2B (business to business) run Croatia. Pravo sudjelovanja imaju isključivo tvrtke sa zaposlenicima na području Hrvatske. Tim čine najmanje tri člana te se i konačni rezultat zbraja od najbolje rangiranih troje zaposlenika.

Ovo je druga godina da se utrka održava u Hrvatskoj. U svijetu je utrka doživjela veliku masovnost s primarnim ciljem potaknuti svoje zaposlenike na aktivnost u slobodnom vremenu i promjenu stila života. Do sada se prijavilo preko 130 tvrtki s preko 1500 natjecatelja. Utrka se održava u četiri najveća hrvatska grada: u Splitu, Rijeci, Osijeku i Zagrebu.

Harburg-Freudenberger Belišće d.o.o. prepoznao je važnost ovoga sportskog natjecanja te se prijavio na utrku s ekipom od pet natjecatelja u sastavu: Ana Vuković, Ivana Jelaš, Ivica Ercegovac, Marko Zetović i Boris Nago. Start i cilj bio je na osječkoj promenadi ispred veslačkog kluba Iktus. Dužina staze bila je 5 km. Startalo je 313 natjecatelja, a Marko Zetović prošao je prvi kroz cilj kao apsolutni pobjednik, dok je HF ekipa zauzela treće mjesto u konkurenciji velikih tvrtki.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content