Novosti|

Nakon jednogodišnje stanke, u petak, 22. lipnja s početkom u 10 sati Turistička zajednica grada Belišća uz pomoć Udruge športskih ribolovaca Belišće organizirala je peto po redu natjecanje u veslanju popularnim ribičkim čamcima čiklovima.
Prijavilo se 12 natjecatelja: Zdenko Šabjan, Josip Rakmić, Slavko Fatušić; Stjepan Lang, Slavko Milekić, Damir Barišić, Milan Belcar, Toni Dvoržak, Dinko Huis, Darko Strugačevac, Toni Šabjan, Franjo Barić. Manifestaciju je otvorio predsjednik gradskog vijeća Dinko Huis naglasivši važnost sporta kao sredstva povezivanja ljudi. Održane su tri kvalifikacijske utrke, a finale su izborili Franjo Barić, Toni Dvoržak , Josip Rakmić i Zdenko Šabjan. Pobjednik ovog natjecanja bio je Josip Rakmić, drugo mjesto zauzeo je Toni Dvoržak, a treće Franjo Barić. Zdenku Šabjanu, nekadašnjem kajakašu, dodijeljena je posebna nagrada za dugogodišnje sudjelovanje i promidžbu Belišća kao grada sporta.
Natjecanje je održano na Staroj Dravi, a nagrade koje je osigurala Turistička zajednica grada Belišća uručene su u Ribičkom domu, uz zajednički ručak za sve nazočne. Zahvalnice za pomoć u organizaciji dodijeljene su Udruzi športskih ribolovaca, a primio ju je predsjednik Željko Čorba i Kajak klubu „Belišće“ koju je primio tajnik Mato Jerkić. I ove godine manifestacija je završena druženjem sudionika i brojnih posjetitelja u ugodnoj atmosferi za koju se pobrinuo glazbeni sastav FIT.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content