Novosti|

I ubuduće, u novim ulogama, zajedno za dobrobit svih Belišćanki i Belišćana – tako bi se jednom rečenicom najbolje mogla opisati 14. izvanredna sjednica Gradskog vijeća grada Belišća, na kojoj je došlo do nekih promjena među vijećnicima.

Na vlastiti zahtjev, zbog obnašanja nespojive dužnosti pročelnika Ureda gradonačelnika, Domagoj Varžić razriješen je dužnosti predsjednika Gradskog vijeća grada Belišća, a njegov je vijećnički mandat stavljen u mirovanje. Za novog predsjednika izabran je Dario Fletko, koji je tu dužnost obavljao i u prošlom sazivu Gradskog vijeća grada Belišća. Njegovi zamjenici su Bojan Vusanić (koji je i do sada bio potpredsjednik Gradskog vijeća) te Milan Zamaklar. Domagoja Varžića će na mjestu gradskog vijećnika od danas, 26. kolovoza, zamijeniti vijećnica Eva Habus iz Veliškovaca, koja je na 14. sjednici položila prisegu za obavljanje vijećničke dužnosti. Na ovoj je sjednici došlo i do promjene u Odboru za Statut i Poslovnik te je za predsjednika potvrđen Dario Fletko, za članicu Marija Ilić, a za člana Bojan Vuksanić.

Na kraju sjednice, uz čestitke novoizabranom predsjedniku Gradskog vijeća grada Belišća i njegovom zamjeniku, Dariju Fletku i Milanu Zamaklaru te novoj vijećnici Evi Habus, gradonačelnik Dinko Burić zahvalio se Domagoju Varžiću na cjelokupnom radu i trudu koji je ulagao kao predsjednik belišćanskog vijeća, kao i na svemu što je činio za sredinu u kojoj živi i radi.

-Pozivam sve da i ubuduće radimo zajedno – Gradska uprava, Gradsko vijeće i sve gradske institucije. Svi zajedno možemo svladati sve što nas čeka. Vremena nisu lagana, a ne postoji politička razlika koja je tako velika da je ne bismo mogli prevladati i djelovati zajedno na dobrobit svih nas, naših obitelji, naših sugrađana, poručio je gradonačelnik Belišća Dinko Burić.

Tekst: Monika Đogaš, Gradski radio Belišće

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content