Novosti|

U subotu, 29. siječnja 2022. godine, u prostorijama DVD-a Belišće održana je 138. redovna skupština DVD-a Belišće u nazočnosti operativnih, izvršnih i pričuvnih članova i uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera u zaštiti od COVIDA-19. Gosti nisu zvani zbog pandemije i mjera koje ograničavaju broj osoba na okupljanjima.

Nakon jednoglasno usvojenih Izvješća o radu i financijama za 2021. godinu i Planova rada i financija za 2023. DVD-a Belišće, predsjedavajući je iznio Upitnik o funkcioniranju sustava financijskog upravljanja i kontrola za 2021. godinu kojeg su članovi primili na znanje.

Slavko Milekić, predsjednik DVD-a Belišće i voditelj Skupštine, pozvao je nove članove operativne postrojbe DVD-a Belišće Katarinu Pačarić i Sanju Stić da uz prisustvo zapovjednika DVD-a Dubravka Čovčić izreknu prisegu za članstvo u DVD-u Belišće.

Potom se pristupilo uručivanju priznanja i uvjerenja zaslužnijim članovima. Zapovjednik VZG-a Dubravko Čovčić uručio je sljedeće diplome:

  1. Diploma i uvjerenje za stjecanje zvanja «Vatrogasac»: Katarina Pačarić i Sanja Stić,
  2. Diploma za „Osposobljen za rukovanje kompresorom zraka za disanje  i punjenje boca izolacijskih aparata“: Mario Karapetrić i Željko Čakalić.

Zapovjednik Dubravko Čovčić i Predsjednik Nikica Mužević VZG Belišće uručili su sljedeće diplome:

  1. Diploma za 10 rad u vatrogasnoj organizaciji «Spomenica za 10 godina»: Mirjam Crnoja i Matija Crnoja.
  2. Diploma za 20 rad u vatrogasnoj organizaciji «Spomenica za 20 godina»: Martin Rittgasser.

Nakon uručenih uvjerenja i priznanja, predsjednik Slavko Milekić i zapovjednik Dubravko Čovčić zahvalili su se članovima na dobrovoljnom i nesebičnom radu u Društvu kod ispunjavanja svih zadaća i aktivnosti koje se provode.

Predsjedavajući Slavko Milekić se zahvalio prisutnima na doprinosu u radu Skupštine i zaključio rad iste.

Nakon uručenih uvjerenja i priznanja, predsjednik Slavko Milekić i zapovjednik Dubravko Čovčić, zahvalili su se članovima na dobrovoljnom i nesebičnom radu u Društvu kod ispunjavanja svih zadaća i aktivnosti koje se provode.

Predsjedavajući Slavko Milekić zahvalio se prisutnima na doprinosu u radu Skupštine i zaključio rad iste.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content