Novosti|

Društvo naša djeca Belišće je po treći puta organiziralo Dan dječjih igara i to u subotu 24. rujna. Ova tradicionalna manifestacija «Igri u čast» održala se na nogometnim terenima NK «Belišće», a u njoj su sudjelovali učenici nižih razreda Osnovne škole «Ivana Kukuljevića» Belišće, djeca iz Dječjeg vrtića «Maslačak» i gosti iz Valpova Odred izviđača IOVALLIOS.

Uz jednostavne i zabavne igre, svoj djeci smo željeli pružiti nekoliko prijepodnevnih sati igre, smijeha i zabave. Igre koje smo odredili za ovaj dan bile su jednostavne i nisu bile natjecateljskog karaktera. Prije svega, cilj je bio da djeca kroz zabavne igre provedu ugodno prijepodne, da jačaju zajedništvo u svojoj grupi, odnosno razredu, te da jedni drugima daju podršku u izvršenju i najjednostavnijih i najzabavnijih igara, istaknula je predsjednica DND-a Belišće Ivana Belcar.

Sve sudionike na početku je pozdravila predsjednica DND-a Belišće, a treće DANE IGARA svečano je otvorila dogradonačelnica Belišća Marija Ilić koja je ovom prigodom pohvalila članove udruge koji svojim nesebičnim volonterskim radom pomažu djeci Belišća.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content