Grad za mlade, Novosti|

Proteklog vikenda, od 28. do 30. svibnja, u Kampu vatrogasne mladeži u Fažani u organizaciji Hrvatske vatrogasne zajednice, održan je uz poštivanje svih epidemioloških mjera seminar za voditelje vatrogasne mladeži.

Na seminaru su sudjelovala 102 voditelja koji će ove godine boraviti s pripadnicima mladeži u 26. kampu vatrogasne mladeži.

Sudionici seminara su došli u Kamp vatrogasne mladeži u petak kada je organizirana sjednica Kolegija savjeta vatrogasne mladeži.

U subotu se krenulo s aktivnostima i predavanjima:

  • o analizi prošlogodišnjeg 25. kampa vatrogasne mladeži,
  • predavači su se bazirali na predstavljanju novih igrica i upoznavanju voditelja mladeži sa istima i svim pravilima i bodovanju
  • predavanje i praktični dio vježbe za vatrogasnu mladež, te vježba sa VMŠ i vježbovne radnje i postupci
  • priprema natjecateljskih odjeljenja vatrogasne mladeži.

Nedjeljni program započeo je sjednicom Savjeta vatrogasne mladeži na kojoj su se predložili kandidati koji će obnašati dužnost zapovjednika 26. kampa vatrogasne mladeži u Fažani u trajanju od 21. lipnja do 6. rujna 2021. godine. Raspravljalo se i o samoj organizaciji rada kampa u ovoj godini, a nakon sjednice izvršena je analiza seminara voditelja vatrogasne mladeži te su sudionicima uručene potvrde o sudjelovanju na seminara. 

Na seminaru su sudjelovali predsjednik Savjeta vatrogasne mladeži VZ OBŽ-a i VZG-a Belišće Josip Kozina, koji je ujedno bio predavač na temi „vatrogasnih igrica“ i voditeljica vatrogasne mladeži DVD-a Veliškovci Vesna Kozina, koja će ujedno ove godine voditi ekipu vatrogasne mladeži DVD-a Veliškovci u Kamp u Fažani.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content