Novosti|

U utorak, 25. lipnja. 2019. godine na nogometnom igralištu u Bocanjevcima povodom Dana Državnosti održan je 38. malonogometni turnir, a od ove godine i memorijal „Marin Mandić – Šerif“, u spomen na dugogodišnjeg igrača, trenera i djelatnika nogometnog kluba „Hrvatski sokol“ koji je bio i organizator turnira.

Svoje malonogometno umijeće pokazalo je ukupno 13 ekipa raspoređenih na dva terena gdje su se kao najuspješniji pokazali ekipa Caffe bara „Toni“ iz Ladimirevaca dok je ekipa Gorice osvojila drugo mjesto. U borbi za treće mjesto snage su odmjerile ekipe „Promili“ iz Radikovaca i ekipa „Teški PPK“ iz Valpova, gdje su se kao uspješniji pokazali Radikovčani.

Pobjednička ekipa Caffe bara „Toni“ dala je i najboljeg igrača turnira Kristijana Parmačevića, kao i najboljeg strijelca Tomislava Budimira, dok je ekipa Gorice imala najboljeg vratara u liku Dalibora Španićeka.

Nagrade najuspješnijima uručio je sin pokojnog Šerifa Žarko Mandić, i sam bivši igrač Hrvatskog sokola, dok su uz pehar pobjednici kući ponijeli i izvorni bocanjevački proizvod, tortu od šećera i orasa u obliku pehara koju je napravila Janja Mandić, supruga Marina Mandića Šerifa, kao i onu s natpisom nogometnog kluba.

Da i svi posjetitelji budu zadovoljni, pobrinuo se organizator i tako pozvao na 39. izdanje malonogometnog turnira.

Tekst: Bojan Vuksanić

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content