Novosti|

U petak, 21. listopada 2022., u dvorani Centra za kulturu Sigmund Romberg, održan je koncert “Nek’ pjesme poteku” u čast maestru Antunu Luliću, Željku Čorbi, Adalbertu Beli Gyereku, Antunu Toniki Bučancu i svim ostalim glazbenicima koji su svojim doprinosom obogatili i obilježili glazbenu tradiciju grada Belišća.

Na koncertu su nastupili Zabavni orkestar Amaterskog kazališta Belišće sa solistima Lucijom Sudar, Norom Pastulović, Eminom Vujnovac, Višnjom Mihaljević, Anom Šikić, Zvonimirom Ivekovićem i Nenadom Mikićem. Nakon njih nastupili su, uvijek odlični, Valentina i Vjekoslav Pavlović – GemJams, a na samom kraju, svojim predivnim glasom, koncert je uveličala posebna gošća, diva tamburaške glazbe – Vlatka Kopić Tena otpjevavši nekoliko pjesama uz pratnju tamburaša Amaterskog kazališta Belišće.

Voditelj koncerta bio je Dorian Vicić.

Na koncertu je izvedena i posebna pjesma pod nazivom “Pjesmom blizu”, autora Zvonimira Ivekovića, koja je posvećena svim glazbenicima koji su bili članovi Amaterskog kazališta Belišće, a više nisu s nama.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content