Novosti|

Provedbom seminara o aktualnim izmjenama Zakona i poreznih propisa za 2019. godinu, Poduzetnički inkubator Polet d.o.o. zaključio je ovogodišnji program edukativnih predavanja kojima pomaže poduzetnicima u jačanju kapaciteta i efikasnosti.

Poduzetnički inkubator Polet d.o.o. i Lokalna razvojna agencija Grada Belišća d.o.o. 12. prosinca 2018. godine organizirali su besplatno edukativno predavanje namijenjeno poduzetnicima i svim zainteresiranima o aktualnim izmjenama Zakona i poreznih propisa za 2019. godinu.

U ime organizatora predavanja, sudionike je ozdravio Mario Marolin, direktor Lokalne razvojne agencije Grada Belišća te predstavio predavačicu, vlasnicu knjigovodstvenog servisa i savjetnicu za knjigovodstvene poslove, Aleksandru Kušić.

Tridesetak sudionika u Gradskoj je vijećnici s pozornošću saslušalo izlaganje Aleksandre Kušić, koja je govorila o izmjenama vezanim za prigodne isplate u prosincu, godišnjem obračunu poreza na dohodak, izmjenama i dopunama Zakona i fiskalizaciji te drugim temama s pozicije iskusne knjigovodstvene stručnjakinje, a zainteresiranima je odgovarala na pitanja vezana za praktično provođenje nekih zakonskih odredbi.

Tekst: Vladimir Vazdar

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content