Novosti|

U organizaciji Centra za kulturu Sigmund Romberg i Amaterskog kazališta Belišće, u četvrtak, 4. svibnja 2023. godine, u dvorani Centra za kulturu, održan je dječji koncert povodom Dana grada Belišća pod nazivom “Pjevajmo Belišću”.

Za ovu prigodu okupljen je poseban dječji zbor i solisti koji su izveli različite dječje pjesme posvećene 139. rođendanu grada Belišća. Djeca su pokazala izniman pjevački talent i razveselila mnogobrojnu publiku. Zbor i soliste pratio je Zabavni orkestar Amaterskog kazališta Belišće pod vodstvom Zvonimira Ivekovića, a dirigentica je bila Ana Šikić. Kao solisti nastupili su: Nera Torjanac, Tia Crnogaj, Petra Špoljarić, Tara Dubrović, Gloria Čolaković, Marta Šikić, Daria Crnčević, Iva Kujundžić, Paula Balentić, Lorena Vujnovac i Emily Maras. Voditeljica programa bila je članica Dječjeg dramskog ansambla – izvrsna Gabriela Talić. Veselju i razigranosti na pozornici doprinijela je i prigodna scenografija koju su realizirali djelatnici Centra za kulturu.

Koncertu je nazočila zamjenica gradonačelnika Belišća Ljerka Vučković, a želja organizatora je da ovakav glazbeni program postane tradicija.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content