Novosti|

Stožer civilne zaštite grada Belišća organizirao je u petak, 28. veljače 2020. godine, u zgradi Gradske uprave prezentaciju rada i opreme Područnog ureda civilne zaštite Osijek i ostalih redovnih snaga iz sustava civilne zaštite kao što su vatrogastvo, Hrvatska gorska služba spašavanja – Stanica Osijek, Gradsko društvo Crvenog križa Valpovo, Radio klub Belišće, Odjel za prevenciju i Protukesplozijski odjel Policijske uprave osječko-baranjske, Policijska postaja Belišće, a  posebno su sve to s velikim zanimanjem pogledali polaznici Dječjeg vrtića „Maslačak“ i učenici Osnovne škole Ivana Kukuljevića Belišće.

Uoči početka, u Maloj vijećnici održana je tematska 5. sjednica Stožera civilne zaštite grada Belišća na kojoj je nazočio i gradonačelnik Dinko Burić te se razmatrala problematika u vezi s preventivnim mjerama zaštite prilikom eventualne pojave koronavirusa, na našem području.

Nakon Sjednice, uslijedilo je postrojavanje svih službi pred zgradom Gradske uprave i prijavak načelniku stožera Civilne zaštite grada Belišća, Domagoju Varžiću.

Čestitajući Međunarodni dan civilne zaštite, ujedno i nacionalni Dan civilne zaštite, načelnik Stožera i zamjenik gradonačelnika grada Belišća Domagoj Varžić zahvalio je na nesebičnom radu i spremnosti svima uključenima u sustav civilne zaštite.

Tekst: Sanja Takač, tajnica grada Belišća
Fotografije: Tin Lacković

 

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content