Novosti|

Grad Belišće kao osnivač Dječjeg vrtića “Maslačak” Belišće planira pokretanje rada jedne mješovite vrtićke skupine – poludnevni program (5 sati dnevno) u sklopu Društvenog doma u prigradskom naselju Gat, Kolodvorska 47, a tijekom pedagoške 2017./2018. godine.

Program je namijenjen djeci od 4 godine prije svega s područja Gata, Veliškovaca i Tiborjanaca, a eventualno i drugih naselja s područja Grada, do polaska u osnovnu školu, a planiran je na bazi 22 do maksimalno 25 djece.

Ovim putem želimo prikupiti podatke o broju zainteresiranih roditelja, odnosno djece radi formiranja mješovite vrtićke skupine.

Zainteresirane roditelje molimo da se radi dogovora o predupisu, jave u Dječji vrtić “Maslačak” Belišće, Vijenac dr. Franje Tuđmana 2, osobno ili telefonom na broj 663-755, svaki radni dan od 7,00 do 15,00 sati, ili na e-adresu: vrtic.belisce@gmail.com.

Podaci koji su potrebni: ime i prezime djeteta, dan/mjesec/godina rođenja, imena i prezimena roditelja, adresa, kontakt telefon.

Krajnji rok za prijavu djece za predupis je ponedjeljak, 16. 10. 2017. godine.

O ostalim informacijama vezano uz upis djece, organizaciju i početak rada ove odgojne skupine bit ćete pravovremeno obaviješteni.

 

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content