Novosti|

Tvrtka Hidrobel d.o.o. obavještava da se zbog godišnjeg remonta energetskih postrojenja tvrtke DS Smith Belišće Croatia d.o.o. voda ne preporučuje za piće u razdoblju od 13. do 22. rujna 2023. godine.

Zbog obustave električne energije u krugu tvrtke DS Smith Belišće Croatia d.o.o. dana 20. rujna 2023. godine, u vremenu od 8 do 19 sati opskrba vodom vršit će se iz vodotornja pa je moguć slabiji pritisak u mreži i povremeni prekidi opskrbe vodom.

Iz navedenih se razloga mole građani za razumijevanje ukoliko dođe do kraćih prekida opskrbe vodom ili slabijeg pritiska u mreži.

Napomena iz Obavijesti o prekidu isporuke tehnološke vode i električn energije zbog godišnjeg remonta energetskih postrojenja tvrtke DS Smith Belišće Croatia d.o.o. koju je HIdrobel d.o.o. zaprimio dana 24. kolovoza 2023. godine.

“Zbog zahtjevnosti radova na svim postrojenjima u vrijeme trajanja remonta mogući su eventualni kraći prekidi u isporuci električne energije, kao i pojava neugodnih mirisa u blizini postrojenja za pročišćavanje otpadnih voda, što ćemo nastojati smanjiti na najmanju moguću mjeru. Ovim se putem ispričavamo zbog mogućih neugodnosti i unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju i strpljenju.”

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content