Novosti|

Djelatnici tvrtke Vetam d.o.o. u periodu od 22.11. do 30.11.2022. g. provodit će jesensku deratizaciju – suzbijanje štetnih glodavaca (štakora i miševa) na području Grada Belišća (naselja: Belišće, Bistrinci, Bocanjevci, Gat, veliškovci, Gorica Valpovačka, Kitišanci, Tiborjanci, Vinogradci).

Suzbijanje štetnih glodavaca provest će se izlaganjem zatrovanih mamaca i/ili nekemijskih sredstava na sva mjesta gdje se najčešće pojavljuju štetni glodavci (podrum, dvorište, kanalizacijski revizijski otvor).

Da bi se osigurao uspjeh u borbi protiv štetnih glodavaca, a uz to izbjegle eventualne nezgode, građani se trebaju pridržavati sljedećih naputaka:

1.   surađivati sa izvoditeljima koje provode suzbijanje štetnih glodavaca tako da im daju sve tražene informacije i omoguće pristup u sve prostore gdje je potrebno izložiti zatrovane mamce

2.   iz dvorišta i podruma ukloniti smeće, osobito otpatke hrane

3.   onemogućiti malodobnoj djeci i kućnim ljubimcima pristup mjestima na kojima je postavljen zatrovani mamac za štetne glodavce

Zabranjuje se dirati ili premještati zatrovane mamce.

Pozivaju se građani da se u cijelosti pridržavaju navedenih naputaka jer će za štetu te za eventualno oštećenje zdravlja snositi odgovornost svatko za sebe, a roditelji za djecu.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content