Novosti|

Nakon osvajanja prve nagrade mladog saksofonista Tomislava Slačanca na 56. regionalnom natjecanju puhača Hrvatskog društva glazbenih i plesnih pedagoga u Jastrebarskom, prvu nagradu u kategoriji rog osvojila je i  Megi Vujnovac, učenica 4.razreda Glazbenih odjela pri Osnovnoj školi Matije Petra Katančića.

Osvojivši prvu nagradu s 93,60 boda plasirala se na državno natjecanje. Njezin profesor, Zoran Vlajnić, ima dvostruki razlog za slavlje jer je i njegov učenik trećeg razreda Teo Matković osvojio u drugoj kategoriji, drugu nagradu s 81,4 boda, što je također izvanredan uspjeh.

-Ovo su izvanredni rezultati i ne možemo biti ponosniji i sretniji, komentirala je ove uspjehe voditeljica Glazbenih odjela Latinka Ruski. Ovakvi su rezultati u manjoj školi poput naše nevjerojatni i samo su dokaz da se napornim radom sve može postići.

Postignuti su uspjesi odličan stimulans i učenicima i profesorima da se nastave vrijedno pripremati za narednu stepenicu – državno natjecanje u ožujku, a primjer su svim mladim glazbenicima da je uz nešto talenta, primjeran rad i zalaganje – uspjeh zajamčen.

Izvor: Valpovština.info

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content