Novosti|

Danas, 29. ožujka 2018. godine, zamjenik gradonačelnika grada Belišća Domagoj Varžić i pročelnica Upravnog odjela za komunalno stambene djelatnosti i uređenje naselja Kata Budimir-Varžić posjetili su prigradska naselja Kitišance i Veliškovce.

Povod današnjem posjetu Kitišancima bila je primopredaja nove perilice rublja za potrebe nogometnog kluba. Zamjenika gradonačelnika dočekali su povjerenik za razvoj prigradskog naselja Kitišanci Marko Ivić i predsjednik NK „Kitišanci“ Nedeljko Lujić. Zahvalili su i  napomenuli kako ova donacija znači mnogo za NK koji do sada nije imao perilicu.

U prostorijama Nogometnog kluba „Croatia“ u Veliškovcima, zamjenika gradonačelnika dočekao je predsjednik NK Nikola Vorih, koji je zahvalio u ime igrača jer će sada svoje druženje nakon treninga i utakmica moći nastaviti u prostorijama kluba prateći sportske programe.

Grad Belišće je time nastavio ulaganje u opremanje i obnovu sportskih objekata, što dodatno potvrđuje titulu Europske regije sporta – „Slavonia & Baranya European community of sport 2018“.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content