Novosti|

U srijedu, 27. rujna 2017. godine, u Zagrebu je održano svečano potpisivanje II. kruga ugovora po Programu održivog razvoja lokalne zajednice i Programu podrške regionalnom razvoju.

Tom je prigodom zamjenica gradonačelnika grada Belišća Ljerka Vučković s ministricom regionalnog razvoja i fondova Europske unije Gabrijelom Žalac potpisala Ugovor o sufinanciranju radova i usluga za projekt „Povećanje energetske učinkovitosti i modernizacija javne rasvjete u gradu Belišću“ – postavljanje novih stupova javne rasvjete u Ulici kralja Tomislava.

Bespovratna sredstva Gradu Belišću dodijeljena su u iznosu od 300.000,00 kn, što čini 85% ukupne vrijednosti projekta, a preostali iznos sufinancirat će Grad Belišće.

Iskorištenje bespovratnih sredstava predviđa se u roku u od 2 mjeseca, a rok za završetak cijelog projekta i podnošenje izvješća je do kraja ožujka 2018. godine.

Nakon postavljanja nove LED rasvjete na području grada Belišća i prigradskih naselja, ovaj će projekt zasigurno doprinijeti i daljnjem povećanju energetske učinkovitosti i modernizaciji javne rasvjete, ali i ljepšeg izgleda prometnica i ulica na području grada Belišća.

Foto: preuzeto s mrežne stranice Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content