Novosti|

Ministarstvo poduzetništva i obrta Republike Hrvatske objavljuje Otvoreni javni poziv iz programa „Poduzetnički impuls“.
Predmet ovog Otvorenog javnog poziva je dodjela bespovratnih sredstava Ministarstva poduzetništva i obrta za aktivnost Majstor svog zanata – naukovanje.

Poziv se objavljuje u dnevnim novinama i na mrežnim stranicama Ministarstva. Prijave se zaprimaju od 19. listopada 2015. godine, a Javni poziv je otvoren do iskorištenja sredstava, ali ne dulje od 13. studenog 2015. godine.

Prioritet ovog Otvorenog javnog poziva je poticanje gospodarskih subjekata na sudjelovanje u obrazovanju učenika koji se obrazuju u deficitarnim zanimanjima u sustavu vezanih obrta čime se doprinosi stjecanju vještina za samostalan rad u zanimanju te razvoju socijalnih i poduzetničkih kompetencija učenika.

Ovaj Otvoreni javni poziv namijenjen je mikro, malim i srednjim poduzećima. U proračunu Ministarstva poduzetništva i obrta, na proračunskoj aktivnosti planirano je ukupno 3.200.000 kuna za dodjelu bespovratnih potpora. Najniži iznos potpore koji se može dodijeliti je 15.000 kuna, a najviši 150.000 kuna.

Više informacija o uvjetima i dokumentaciji za podnošenje prijave možete pronaći na sljedećem linku

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content