Novosti|

Noć knjige – 23.4.2012. od 18 do 01 iza ponoći. Nakon što je u nedjelju, 22. travnja , Dan hrvatske knjige, samo dan kasnije, 23. travnja u ponedjeljak obilježit će se Noć knjige, internacionalna manifestacija koja na taj dan traje u cijeloj Hrvatskoj od 18 sati do 01 iza ponoći, a u cijelom svijetu na taj datum. Tom manifestacijom obilježit će se i Svjetski dan knjige i autorskih prava. Na taj će se način dva važna datuma objediniti u svrhu promicanja knjige, kulture čitanja, autora i izdavaštva.

Gradska knjižnica i čitaonica Belišće bit će otvorena do 01 iza ponoći na taj dan za sve svoje stalne i moguće nove korisnike. Svi zainteresirani mogu doći u knjižnicu poslušati javno čitanje djece četvrtog razreda učiteljice Anite Korov i djece prvog razreda učiteljice Ružice Kazimić, učenika Osnovne škole Ivana Kukuljevića Belišće, koje će trajati od 18 sati. Nakon toga, od 20 sati knjižnica otvara Sajam knjige 2012. gdje ćete moći kupiti knjige koje je knjižnica otpisala, po povoljnoj cijeni od 5 kn po knjizi! Isto tako, planiran je jednosatni koncert Davida Krulića u 21 sati.

Nadalje, ukoliko vas zanima nešto o knjižnici, tu noć će biti dežurna knjižničarka kojoj se možete obratiti za sva pitanja vezana uz knjižnicu, knjige, časopise, pretraživanje informacija i sve knjiško što vam padne na pamet!

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content