Novosti|

Udruga PUKS-Podrška u kriznim situacijama u okviru projekta „4P za sretan i ispunjen život“ organizira tribinu pod nazivom „Više od dijagnoze“. Tribinu će voditi Matea Sučić bacc. med. techn., a posebna gošća tribine je prof. Lidija Domorad, vjeroučiteljica u mirovini, kolumnistica, velika ljubiteljica prirode i zaljubljenica u ljepote života, koja će iskreno i bez tabua progovoriti o suočavanju s dijagnozom karcinoma dojke, procesu liječenja i prihvaćanja novog stila života te o konačnoj pobjedi opake bolesti.

Tribina je namijenjena prvenstveno ženama koje su trenutno u procesu liječenja ili oporavka, njihovim obiteljima, kao i svima koji žele znati više o životu s karcinomom bez zadrške. Osobita pazornost posvetit će se resursima i podršci u procesu liječenja.

Ovom tribinom udruga PUKS želi skrenuti pozornost na dostojanstvo i vrijednost ljudske osobe i onda kada je suočena s teškom bolešću. Bolest može odrediti osobu, ali se ne smije i ne treba poistovjetiti s njom. Čovjek  je više od njegove dijagnoze.

Tribina će se održati 24. 5. 2017. godine u srijedu u 18h u prostorijama Lokalnog volonterskog centra (u zgradi stare knjižnice), Radnička 14. Ulaz je slobodan!

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content