Novosti|

Neizostavna ljetna stanica za odmor i osvježenje u Belišću je njegov gradski bazen, koji tek treba otkriti sve svoje potencijale. Ove godine po prvi put možete uživati u zabavnom programu Summer cocktail dance.

Vruća ljetna noć na bazenu u organizaciji je Centra za kulturu Sigmund Romberg, Amaterskog kazališta Belišće i tvrtke Kombel, a održat će se u petak, 19. srpnja 2019., od 20 sati.

Te večeri Zabavni orkestar Amaterskog kazališta Belišće držat će plesni ritam, bilo da je riječ o “stiskavcu” ili “čagici”, a hitova neće nedostajati. Da bi ljetni dojam bio potpun, na sceni će se pojaviti i DJ MARiSOL, koja planira razdrmati vaše bokove vrućim latino hitovima. Uz sve ovo na programu je i noćno kupanje do 23 sata. Kako ljeto nije ljeto bez šarenih koktela, hibiskusa, flamingosa, light showa i dobrog raspoloženja, sve vas to, i puno više, očekuje na belišćanskom bazenu u petak, 19. srpnja 2019., od 20 sati. Pozivamo sve generacije, starije i mlađe, da s nama budu dio najbolje ljetne zabave u gradu!

Ulaz je slobodan.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content